EjendomsWatch

Efter kritik: Frank Jensen lover, at mindre boliger i København er på vej

FOLKEMØDE: Overborgmesteren svarer på kritik fra flere investorer og udviklere af den såkaldte 95-kvadratmeter-regel. "Vi åbner op for en helt anden struktur på boligstørrelsen," siger Frank Jensen.

Panelet til debatten "Mennesker før mursten: Slut med tomme pladser og døde bydele" på Folkemødet 2018. | Foto: Zevegraf/Lead Agency

ALLINGE — Der var fyldt godt op på træbænkene i den lille baggård i Allinge på Bornholm, da Københavns Kommunes overborgmester, Frank Jensen (S), sammen med en række andre kendte navne fra ejendomsbranchen skulle diskutere, hvordan man bedst mulig bygger, så ikke byerne bliver døde oaser.

Kun få minutter inde i debatten faldt snakken på manglen på små boliger i hovedstaden – noget både Christiansborg-politikere, investorer og projektudviklere har været ude med riven om.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier