EjendomsWatch

Falleret olierigmands villa må vige til fordel for 31 nye boliger

Olaf Haahrs tidligere ejendom i Bredballe ved Vejle er solgt ud af konkursbo til udviklingsfirma fra Varde, der vil opføre rækkehuse indpasset i landskabet.

Foto: Google.

En 16.000 kvm stor grund i Bredballe ved Vejle, der tidligere har tjent som bopæl for den nu konkursramte oliehandler Olaf Haahr, er på vej til at få en ny fremtid som base for 31 rækkehuse med udsigt over Vejle Fjord, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge avisen har Varde-baserede Reka Gruppen overtaget grunden, der tidligere er udbudt til 25 mio. kr., men virksomheden ønsker endnu ikke at fortælle om de nærmere planer.

Byrådet i Vejle Kommune skal dog først vedtage, at villaen fjernes og giver plads til et antal mindre grunde på hver 350 og 400 kvm.

"Jeg er klar over, at der kommer reaktioner på projektet fra naboerne. Men kommuneplanen åbner mulighed for byggeri i området, og nu sender vi i første omgang et forslag i høring," siger formanden for teknisk udvalg, Christoffer Melson (V), til avisen.

Lego-familie køber partner ud af boligprojekt i Vejle

PFA bygger boliger midt i Vejle for over 300 mio. kr.

Mangel på jomfruer over 40 år udløser ejendomssalg i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier