EjendomsWatch

Boligselskab oplever rift om ubyggede boliger i Grenaa

Der er mange, som gerne vil bo på den gamle Dampvæveri-grund i Grenaa. Boligselskabet bag oplever stor stigning i efterspørgslen på især familie- og seniorboliger, lyder det.

Byggeriet på grunden ved Østerbrograde i Grenaa, kaldet GD-grunden, hvor boligselskabet B45 opfører boliger. Foto: PR/B45

Det Grenaa-baserede boligselskab B45, der administrerer godt 1400 almene boliger fordelt på 35 afdelinger, oplever stor efterspørgsel på de endnu ikke-færdigopførte familieboliger på byens gamle dampvæveri-grund, og derfor har boligselskabet oprettet ventelister til boligerne, skriver Randers Amtsavis.

Byggeriet på grunden ved Østerbrograde i Grenaa, kaldet GD-grunden, har været i gang siden 2013. I første etape blev der opført 53 ungdomsboliger, og i anden etape blev der i løbet 2015 tilføjet 36 ungdomsboliger, seks familieboliger og ét erhvervsbyggeri. Den tredje etape kommer til at omfatte 32 seniorvenlige familieboliger, som forventes at være klar til indflytning i starten af 2019.

"Alt er stort set kørt efter planen. Vi har oplevet meget stor interesse for familieboligerne, og de blev alle meget hurtigt reserveret," siger Anders Lisvad, direktør i B45, til Randers Amtsavis.

Avisen skriver, at boligselskabet siden 2015 især har oplevet en stor stigning på efterspørgslen på familie- og seniorboliger.

Massiv interesse for Nyborg-byggeri - 500 på venteliste til 62 boliger

Ejendomsselskab bygger boliger i Aalborg Øst

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier