EjendomsWatch

Boligselskab oplever rift om ubyggede boliger i Grenaa

Der er mange, som gerne vil bo på den gamle Dampvæveri-grund i Grenaa. Boligselskabet bag oplever stor stigning i efterspørgslen på især familie- og seniorboliger, lyder det.

Byggeriet på grunden ved Østerbrograde i Grenaa, kaldet GD-grunden, hvor boligselskabet B45 opfører boliger. Foto: PR/B45

Det Grenaa-baserede boligselskab B45, der administrerer godt 1400 almene boliger fordelt på 35 afdelinger, oplever stor efterspørgsel på de endnu ikke-færdigopførte familieboliger på byens gamle dampvæveri-grund, og derfor har boligselskabet oprettet ventelister til boligerne, skriver Randers Amtsavis.

Byggeriet på grunden ved Østerbrograde i Grenaa, kaldet GD-grunden, har været i gang siden 2013. I første etape blev der opført 53 ungdomsboliger, og i anden etape blev der i løbet 2015 tilføjet 36 ungdomsboliger, seks familieboliger og ét erhvervsbyggeri. Den tredje etape kommer til at omfatte 32 seniorvenlige familieboliger, som forventes at være klar til indflytning i starten af 2019.

"Alt er stort set kørt efter planen. Vi har oplevet meget stor interesse for familieboligerne, og de blev alle meget hurtigt reserveret," siger Anders Lisvad, direktør i B45, til Randers Amtsavis.

Avisen skriver, at boligselskabet siden 2015 især har oplevet en stor stigning på efterspørgslen på familie- og seniorboliger.

Massiv interesse for Nyborg-byggeri - 500 på venteliste til 62 boliger

Ejendomsselskab bygger boliger i Aalborg Øst

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier