EjendomsWatch

Boligselskab oplever rift om ubyggede boliger i Grenaa

Der er mange, som gerne vil bo på den gamle Dampvæveri-grund i Grenaa. Boligselskabet bag oplever stor stigning i efterspørgslen på især familie- og seniorboliger, lyder det.

Byggeriet på grunden ved Østerbrograde i Grenaa, kaldet GD-grunden, hvor boligselskabet B45 opfører boliger. Foto: PR/B45

Det Grenaa-baserede boligselskab B45, der administrerer godt 1400 almene boliger fordelt på 35 afdelinger, oplever stor efterspørgsel på de endnu ikke-færdigopførte familieboliger på byens gamle dampvæveri-grund, og derfor har boligselskabet oprettet ventelister til boligerne, skriver Randers Amtsavis.

Byggeriet på grunden ved Østerbrograde i Grenaa, kaldet GD-grunden, har været i gang siden 2013. I første etape blev der opført 53 ungdomsboliger, og i anden etape blev der i løbet 2015 tilføjet 36 ungdomsboliger, seks familieboliger og ét erhvervsbyggeri. Den tredje etape kommer til at omfatte 32 seniorvenlige familieboliger, som forventes at være klar til indflytning i starten af 2019.

"Alt er stort set kørt efter planen. Vi har oplevet meget stor interesse for familieboligerne, og de blev alle meget hurtigt reserveret," siger Anders Lisvad, direktør i B45, til Randers Amtsavis.

Avisen skriver, at boligselskabet siden 2015 især har oplevet en stor stigning på efterspørgslen på familie- og seniorboliger.

Massiv interesse for Nyborg-byggeri - 500 på venteliste til 62 boliger

Ejendomsselskab bygger boliger i Aalborg Øst

Forsiden lige nu

Koncentons første ejendomsfrasalg gav et bragende højt afkast

Chancen for usædvanligt højt afkast blev skæbnesvanger for driftsejendom, der i stedet blev til salgsobjekt og sikrede 80 pct. i afkast til investorerne. Ny ejer er britisk fond, som melder sin entre på det danske ejendomsmarked. Koncentons direktør fortæller EjendomsWatch om processen bag salget.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Tysk kapitalforvalter købte boligblok i Valby, ejendomsmatador vil bygge ny bydel i Kolding, i Randers er der givet tilladelse til almene lejeboliger for 330 mio. kr. og en ejendomsinvestor fra Malta har sneget sig in dpå det danske marked. Det er bare et udpluk af historierne på EjendomsWatch i ugens løb.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier