EjendomsWatch

Landmand har planer om 144 nye boliger

I Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg vil lokal jordbesidder udvikle nye boliger i rollatorafstand af byens Netto, som det udtrykkes. Borgmester håber på medinvestor til at fuldføre planerne.

Foto: Ritzau Scanpix

Anders Ahrenfeldt, der er landmand i Sjørslev nær Kjellerup i Midtjylland, vil udvikle op til 144 boliger på arealer, han har købt op. Det kan både blive parcelhuse, tofamiliehuse og tæt-lavt udlejningsbyggeri, og baserer sig på en prognose om, at Kjellerup i løbet af de næste godt 10 år skal huse 1500 flere borgere, skriver Midtjyllands Avis.

"Boligområdet er noget af det mest bynære, som man kan udvikle i Kjellerup lige nu. De boliger, som kan udvikles, vil for nogens vedkommende være i rollator-afstand fra Netto," siger han til avisen.

Anders Ahrenfeldt har ifølge avisen talt med det almene boligselskab Sct. Jørgen i Viborg, der er interesseret i et samarbejde, og også borgmester i Silkeborg Kommune Steen Vindum (V) er glad for det lokale initiativ, som han håber, at nogen vil støtte ved at gå sammen med Anders Ahrenfeldt.

Entreprenant midtjyde sender 108 boliger på markedet

Admiral Capital køber op i Viborg – og sælger med det samme 

Projektudbyder sælger 30 lejeboliger i Silkeborg til private investorer

Mellem 60 og 120 nye lejeboliger på vej i Silkeborg

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier