Landmand har planer om 144 nye boliger

I Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg vil lokal jordbesidder udvikle nye boliger i rollatorafstand af byens Netto, som det udtrykkes. Borgmester håber på medinvestor til at fuldføre planerne.
Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Anders Ahrenfeldt, der er landmand i Sjørslev nær Kjellerup i Midtjylland, vil udvikle op til 144 boliger på arealer, han har købt op. Det kan både blive parcelhuse, tofamiliehuse og tæt-lavt udlejningsbyggeri, og baserer sig på en prognose om, at Kjellerup i løbet af de næste godt 10 år skal huse 1500 flere borgere, skriver Midtjyllands Avis.

"Boligområdet er noget af det mest bynære, som man kan udvikle i Kjellerup lige nu. De boliger, som kan udvikles, vil for nogens vedkommende være i rollator-afstand fra Netto," siger han til avisen.

Anders Ahrenfeldt har ifølge avisen talt med det almene boligselskab Sct. Jørgen i Viborg, der er interesseret i et samarbejde, og også borgmester i Silkeborg Kommune Steen Vindum (V) er glad for det lokale initiativ, som han håber, at nogen vil støtte ved at gå sammen med Anders Ahrenfeldt.

Entreprenant midtjyde sender 108 boliger på markedet

Admiral Capital køber op i Viborg – og sælger med det samme 

Projektudbyder sælger 30 lejeboliger i Silkeborg til private investorer

Mellem 60 og 120 nye lejeboliger på vej i Silkeborg

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også