EjendomsWatch

150 boliger på vej ved Coop-hovedsæde i Albertslund

Ejendomsudviklingsvirksomheden Casa Nord har i samarbejde med CEC Group indgået aftale med Coop Danmark om køb af en byggeret til boliger på 14.300 kvm i Albertslund.

Foto: Ritzau Scanpix/Magnus Møller

Ejendomsudvikleren Casa Nord har overtaget knap 24.000 kvm grundareal syd for Coops hovedkvarter i Albertslund, oplyser Coop.

"Ejendommen udstykkes fra Coop Danmarks hovedejendom beliggende Roskildevej 33, Albertslund for at give plads til udviklingen af et boligprojekt med ca. 150 boliger," skriver virksomheden.

Lokalplanen er netop blevet endelig vedtaget og giver mulighed for samlet 14.300 kvm boliger fordelt på ca. 6300 kvm rækkehuse på 120-130 kvm og ca. 8000 kvm lejligheder på 65-110 kvm, fremgår det.

Ifølge Coop Ejendommes udviklingschef, Flemming Møller Hansen, har salget af byggeretten skabt interesse fra flere forskellige investorer.

"Coop Ejendomme har sammen med arkitektfirmaet Aarstiderne udarbejdet denne lokalplan, og vi har oplevet et godt og positivt forløb med Albertslund kommune forud for salget, hvor EDC Erhverv ved Poul Erik Bech har stået for udbuddet af projektet," siger Flemming Møller Hansen i meddelelsen.

Han oplyser, at der er yderligere frasalg af byggeretter i pipelinen, og at Coop Ejendomme pt. arbejder med fem projekter, der inkluderer salg af byggeretter.

Casa Nord forventer at kunne igangsætte byggeriet primo 2019.

Casa Nord, der har boligprojekter i gang i Nordhavn i København, på Søndre Havn og Hastrup i Køge, Trekroner i Roskilde og Hvissinge i Glostrup, blev stiftet i 2004 af adm. direktør Torben Røsler. Selskabet sælger dels til private boligkøbere og dels afhændes projekter til investorer, fremgår det.

Med i projektet er CEC Group i Solrød, som er ejet af Frank Mortensen, der i forvejen er investor i ejendomme rundt i Danmark.

Coop barsler med 14 etagers bolig- og butiksejendom

"40-50 mindre Lokal- og Dagli'brugser er lukningstruede" 

Coop trækker stikket i Kvickly — sælger til ærkerivalen

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier