EjendomsWatch

Udviklerduo kaster sig over boligbyggeri i Nordhavn

By & Havn har solgt et byggefelt på Stubkaj i Århusgadekvarteret i Nordhavn, hvor formuende familie er med i køberkredsen. Sideløbende er der gennemført en arkitektkonkurrence, som er vundet af tegnestuen Werk.

Foto: Werk/PR

Ejendomsudviklerne Nordkranen og Walls har købt et byggefelt i Nordhavn af By & Havn. Bygherren bliver udviklerduoens fællesejede Ejendomsselskabet Stubkaj, og der er planer om at bygge i alt ca. 12.000 etagemeter i en karré, skriver By & Havn i en pressemeddelelse.

Arbejdet med at udforme projektet på grunden blev udbudt via en arkitektkonkurrence, som Werk vandt med assistance fra Drees & Sommer. Boligbyggeriet kommer til at ligge ud mod Kronløbsbassinet, som er dét havnebassin, der adskiller Århusgadekvarteret og Sundmolen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier