EjendomsWatch

I Horsens må byggeri og natur deles om væksten

Horsens vokser og vokser – højst sandsynligt bliver det mod området Nørrestrand, hvor byggeriet dog skal indordne sig under naturens præmisser.

Mange af de kommende beboere ved Nørrestrand kommer ikke til at få egen have, men til gengæld vild natur uden for døren med blandt andet skotsk højlandskvæg og vilde heste. | Foto: Flemming Larsen/Jyllands-Posten

Med en befolkningstilvækst på over 1000 om året er det nødvendigt at udvikle nye områder til de mange beboere i Horsens. Lige nu er et forslag om et storstilet udviklingsprojekt i offentlig høring, fortæller direktør for teknik & miljø i Horsens Kommune Jens Heslop.

Projekt Nørrestrand er et af Danmarks største natur- og byudviklingsområder med et samlet areal på 6,8 kvadratkilometer, hvoraf 2,5 kvadratkilometer udgør fredningen omkring indfjorden Nørrestrand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier