EjendomsWatch

NCC bygger nyt domicil for revisionskæmpe

EY opfører ny kontorejendom ved Flintholm Station på Frederiksberg. Byggeriet sker tæt på det hidtidige domicil, som tidligere i år blev solgt til den danske stat. NCC skal ikke på sigt være ejer. (Opdateret)

Foto: PR-visualisering

(Artikel opdateret 8. november kl. 14 med oplysning om ejerskab af bygningen.)

Allerede i 2019 ventes 950 EY-medarbejdere at blive knyttet til et nyt domicil, som NCC Property Development opfører for revisor- og konsulentkoncernen. Der oprettes dog kun plads til 650 medarbejdere ad gangen, skriver Børsen.

"I og med at vi er et rådgivnings- og revisionshus, så er mange af medarbejderne ude hos kunderne. Det er både i nærområderne og på rejser. Det kræver en høj grad af fleksibilitet. Lige fra piccoline til partnerkreds og direktion vil der være et fleksibelt arbejdskompleks. Nogle gange vil man sidde for sige selv i fordybelse – andre gange vil man sidde i et team sammen med andre," siger Jesper Koefoed, adm. direktør i EY, til Børsen.

Det nye domicil på 7700 kvm vil koste omkring 300 mio. kr., mens partnerne i EY, der ejede den nuværende domicilbygning lige ved siden af, fik 1,1 mia. kr. i kassen ved at sælge den til Bygningsstyrelsen tidligere på året.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier