EjendomsWatch

NCC bygger nyt domicil for revisionskæmpe

EY opfører ny kontorejendom ved Flintholm Station på Frederiksberg. Byggeriet sker tæt på det hidtidige domicil, som tidligere i år blev solgt til den danske stat. NCC skal ikke på sigt være ejer. (Opdateret)

Foto: PR-visualisering

(Artikel opdateret 8. november kl. 14 med oplysning om ejerskab af bygningen.)

Allerede i 2019 ventes 950 EY-medarbejdere at blive knyttet til et nyt domicil, som NCC Property Development opfører for revisor- og konsulentkoncernen. Der oprettes dog kun plads til 650 medarbejdere ad gangen, skriver Børsen.

"I og med at vi er et rådgivnings- og revisionshus, så er mange af medarbejderne ude hos kunderne. Det er både i nærområderne og på rejser. Det kræver en høj grad af fleksibilitet. Lige fra piccoline til partnerkreds og direktion vil der være et fleksibelt arbejdskompleks. Nogle gange vil man sidde for sige selv i fordybelse – andre gange vil man sidde i et team sammen med andre," siger Jesper Koefoed, adm. direktør i EY, til Børsen.

Det nye domicil på 7700 kvm vil koste omkring 300 mio. kr., mens partnerne i EY, der ejede den nuværende domicilbygning lige ved siden af, fik 1,1 mia. kr. i kassen ved at sælge den til Bygningsstyrelsen tidligere på året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier