EjendomsWatch

Heimstaden køber 209 kollegieværelser i København

Det svenske ejendomsselskab fortsætter sin danske ekspansion med et kollegium på Frederiksberg. Købet omfatter også nybyggeri og løber op i et trecifret millionbeløb.

Foto: PR-visualisering

Svenske Heimstaden, som er kontrolleret af den norske rigmand Ivar Tollefsen, udbygger sin portefølje af boligejendomme med Flintholm Kollegiet på Frederiksberg samt et projekteret kollegiebyggeri med 92 værelser, som forventes færdigbygget i 2018, lyder det fra Nybolig Erhverv, der har formidlet salget.

Flintholm Kollegiet, der er opført i 2009 og består af 117 værelser, er udviklet af tidligere ejer og ejendomsudvikler Allan Wind Petersen gennem ejendomsselskabet Wind Ejendomme og af ejendomsinvestor Jan Mølhave Pedersen gennem selskabet Step United. I forbindelse med ejerskiftet fortsætter Wind Administration med administrationen af kollegiet, fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier