EjendomsWatch

Domis-partner træder tilbage som topchef

Medstifter Lars-Erik Larsen stopper efter otte år som adm. direktør i det Aarhus-baserede ejendomsselskab. Han beholder dog sin ejerandel af milliardforetagendet.

Domis Ejendomme har blandt andet udviklet området Pakhusene på Aarhus Ø. Projektet blev i juni solgt for 850 mio. kr. til PFA.

Lars-Erik Larsen, partner og adm. direktør i Domis Ejendomme, stopper i det ejendomsselskab, som han sammen med hovedinvestoren Claus Hommelhoff startede i 2009. Hans efterfølger som adm. direktør i Domis Ejendomme bliver John Skovbjerg Hansen, skriver Børsen.

"Da vi startede for otte år siden, aftalte jeg med mig selv, at hvis jeg kunne bringe mig selv i en position, hvor jeg kunne tillade mig at tage en pause, så skulle jeg gøre det. Og nu føler jeg, at jeg har leveret det, vi satte os som ambition, ligesom jeg har tjent penge nok til at tage et pusterum," siger 45-årige Lars Erik-Larsen til Børsen.

Han beholder sine godt 10 pct. af aktierne i Domis-koncernen. Domis også har købt og solgt ejendomme i det centrale København, blandt andet et palæ på Otto Mønsteds Plads.

Lars-Erik Larsen har allerede fremtidsplanerne på plads, men han ønsker ikke at uddybe dem yderligere på nuværende tidspunkt.

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Hommelhoff vil forvandle journalisthøjskole til bykvarter med boliger

PFA Ejendomme køber for 850 mio. kr. kontorer i Aarhus

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier