EjendomsWatch

Domis-partner træder tilbage som topchef

Medstifter Lars-Erik Larsen stopper efter otte år som adm. direktør i det Aarhus-baserede ejendomsselskab. Han beholder dog sin ejerandel af milliardforetagendet.

Domis Ejendomme har blandt andet udviklet området Pakhusene på Aarhus Ø. Projektet blev i juni solgt for 850 mio. kr. til PFA. | Foto: PR

Lars-Erik Larsen, partner og adm. direktør i Domis Ejendomme, stopper i det ejendomsselskab, som han sammen med hovedinvestoren Claus Hommelhoff startede i 2009. Hans efterfølger som adm. direktør i Domis Ejendomme bliver John Skovbjerg Hansen, skriver Børsen.

"Da vi startede for otte år siden, aftalte jeg med mig selv, at hvis jeg kunne bringe mig selv i en position, hvor jeg kunne tillade mig at tage en pause, så skulle jeg gøre det. Og nu føler jeg, at jeg har leveret det, vi satte os som ambition, ligesom jeg har tjent penge nok til at tage et pusterum," siger 45-årige Lars Erik-Larsen til Børsen.

Han beholder sine godt 10 pct. af aktierne i Domis-koncernen. Domis også har købt og solgt ejendomme i det centrale København, blandt andet et palæ på Otto Mønsteds Plads.

Lars-Erik Larsen har allerede fremtidsplanerne på plads, men han ønsker ikke at uddybe dem yderligere på nuværende tidspunkt.

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Hommelhoff vil forvandle journalisthøjskole til bykvarter med boliger

PFA Ejendomme køber for 850 mio. kr. kontorer i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier