EjendomsWatch

Domis-partner træder tilbage som topchef

Medstifter Lars-Erik Larsen stopper efter otte år som adm. direktør i det Aarhus-baserede ejendomsselskab. Han beholder dog sin ejerandel af milliardforetagendet.

Domis Ejendomme har blandt andet udviklet området Pakhusene på Aarhus Ø. Projektet blev i juni solgt for 850 mio. kr. til PFA. | Foto: PR

Lars-Erik Larsen, partner og adm. direktør i Domis Ejendomme, stopper i det ejendomsselskab, som han sammen med hovedinvestoren Claus Hommelhoff startede i 2009. Hans efterfølger som adm. direktør i Domis Ejendomme bliver John Skovbjerg Hansen, skriver Børsen.

"Da vi startede for otte år siden, aftalte jeg med mig selv, at hvis jeg kunne bringe mig selv i en position, hvor jeg kunne tillade mig at tage en pause, så skulle jeg gøre det. Og nu føler jeg, at jeg har leveret det, vi satte os som ambition, ligesom jeg har tjent penge nok til at tage et pusterum," siger 45-årige Lars Erik-Larsen til Børsen.

Han beholder sine godt 10 pct. af aktierne i Domis-koncernen. Domis også har købt og solgt ejendomme i det centrale København, blandt andet et palæ på Otto Mønsteds Plads.

Lars-Erik Larsen har allerede fremtidsplanerne på plads, men han ønsker ikke at uddybe dem yderligere på nuværende tidspunkt.

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Hommelhoff vil forvandle journalisthøjskole til bykvarter med boliger

PFA Ejendomme køber for 850 mio. kr. kontorer i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier