EjendomsWatch

Newsec Datea henter ny direktør i Danske Bank

Ny afdelingsdirektør bliver chef for 120 mand med fokus på drift af ejendomme.

Foto: PR

51-årige Thomas Hejde er ansat som ny afdelingsdirektør hos ejendomsadministratoren Newsec Datea pr. 1. september. Det skriver virksomheden, der netop har skiftet navn fra Datea som led i indlemmelsen i svenske Newsec.

Thomas Hejde skal lede Newsec Dateas afdeling for drift og vedligeholdelse og dermed stå i spidsen for bygningsdrift, facility services og energi- og indeklimaløsninger til administratorens kunder, fremgår det.

"Newsec Datea har i mange år sikret værdiudviklingen i vore kunders ejendomme med succes. Med det som afsæt vil vi effektivisere og forbedre vores services gennem digitalisering og en klar strategi for energi- og indeklimaoptimering," siger Thomas Hejde i meddelelsen.

Den nye afdelingsdirektør er uddannet ingeniør og har erfaring med property asset management, integrated facility management og byggeprojektledelse, fremhæves det. Han kommer fra en stilling som chef for Danske Banks globale ejendomsportefølje og strategiske byggeprojekter og har tidligere haft lederstillinger i blandt andet CBRE og Johnson Controls.

Newsec Dateas afdeling for drift og vedligeholdelse tæller over 120 medarbejdere, der rådgiver og servicerer en bred portefølje af kunder, herunder store danske og internationale ejendomsinvestorer.

Datea-topchef trods resultatdyk: "Et bulls-eye-regnskab"

De mellemstore administratorer tjener flere penge

Eksterne ejendomsforvaltere deler vandene hos pensionsselskaberne

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea"

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier