EjendomsWatch

Newsec Datea henter ny direktør i Danske Bank

Ny afdelingsdirektør bliver chef for 120 mand med fokus på drift af ejendomme.

Foto: PR

51-årige Thomas Hejde er ansat som ny afdelingsdirektør hos ejendomsadministratoren Newsec Datea pr. 1. september. Det skriver virksomheden, der netop har skiftet navn fra Datea som led i indlemmelsen i svenske Newsec.

Thomas Hejde skal lede Newsec Dateas afdeling for drift og vedligeholdelse og dermed stå i spidsen for bygningsdrift, facility services og energi- og indeklimaløsninger til administratorens kunder, fremgår det.

"Newsec Datea har i mange år sikret værdiudviklingen i vore kunders ejendomme med succes. Med det som afsæt vil vi effektivisere og forbedre vores services gennem digitalisering og en klar strategi for energi- og indeklimaoptimering," siger Thomas Hejde i meddelelsen.

Den nye afdelingsdirektør er uddannet ingeniør og har erfaring med property asset management, integrated facility management og byggeprojektledelse, fremhæves det. Han kommer fra en stilling som chef for Danske Banks globale ejendomsportefølje og strategiske byggeprojekter og har tidligere haft lederstillinger i blandt andet CBRE og Johnson Controls.

Newsec Dateas afdeling for drift og vedligeholdelse tæller over 120 medarbejdere, der rådgiver og servicerer en bred portefølje af kunder, herunder store danske og internationale ejendomsinvestorer.

Datea-topchef trods resultatdyk: "Et bulls-eye-regnskab"

De mellemstore administratorer tjener flere penge

Eksterne ejendomsforvaltere deler vandene hos pensionsselskaberne

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea"

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier