EjendomsWatch

Cebra Arkitekter henter ny direktør hos Schmidt Hammer Lassen

Ny driftsdirektør skal bidrage til Cebras vækst uden for landets grænser.

Foto: PR

Arkitektfirmaet Cebra med hjemsted i Aarhus har ansat arkitekt Frederik Schou-Hansen som driftsdirektør (COO) med henblik på at styrke Cebras position både i dansk og international sammenhæng, oplyser virksomheden.

Frederik Schou-Hansen skal være daglig leder af kontoret i Aarhus med 40 ansatte, og skal desuden sikre koordinering og videndeling med kontoret i Abu Dhabi.

Den nye direktør kommer fra en tilsvarende stilling hos Schmidt Hammer Lassen, hvor han har været ansat siden 1999 og hvor han i 2014 blev udnævnt til associeret partner, fremgår det.

Tre arkitekter dyster om at tegne samlingssted til 600.000 personer årligt

Lokale firmaer skal udvikle 160 boliger i Aarhus 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier