EjendomsWatch

Tidligere Codan-chef mister endnu en bestyrelsespost

Ejendomsselskabet Prime Office siger farvel til næstformanden for bestyrelsen, der tidligere i dag også forlod bestyrelsen i Vestjysk Bank. Et potentielt ansvar for en konkurs har fået bestyrelsesposter på stribe til at ryge.

Den tidligere forsikringsdirektør Jens Erik Christensen er fortid i bestyrelsen i det børsnoterede ejendomsselskab Prime Office, oplyser selskabet.

Meddelelsen om hans afgang kommer få timer efter, at også Vestjysk Bank har oplyst, at han er fratrådt med øjeblikkelig virkning.

"Vi har i bestyrelsen sat stort pris på samarbejdet med Jens Erik Christensen og for hans betydelige viden om finansielle forhold. Vi ønsker ham det bedste i hans videre arbejde," lyder det i meddelelsen fra Prime Office, som bestyrelsesformand Flemming Lindeløv er afsender på.

Jens Erik Christensen er tidligere direktør i Codan og var senere direktør og medstifter af Husejernes Forsikring, der endte i en konkurs. En advokatundersøgelse igangsat af Garantifonden for Skadeforsikringsselskaber skal placere ansvaret for konkursen i Husejernes Forsikring og det bagvedliggende Gable Insurance.

Som afløser for Jens Erik Christensen har Prime Office indstillet tidligere direktør i Lego, Kirkbi og Biomar Knud Hjorth.

Prime Office melder om stabilitet i sine ejendomme

Prime Office venter indtægter i den høje ende af udmeldt interval 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier