EjendomsWatch

Kommune henter ny ejendomschef på CBS

Efter godt 16 år på CBS skifter kontorchef til et job som centerchef i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Foto: PR

48-årige Lisbeth Røgind tiltræder 1. august i jobbet som øverste chef i Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Arealer og Ejendomme, oplyser kommunen.

Lisberth Røgind er uddannet arkitekt og kommer fra et job som kontorchef på CBS. Her har haft ansvaret for drift, vedligehold og udvikling af 130.000 kvm bygninger med en værdi af 1 mia. kr.

"Stærke ledelseskompetencer og en solid faglig baggrund, som matcher centerets kerneopgaver, er nogle af de ord som passer på Lisbeth. Hun kan både håndtere den nære opfølgende opgave, der hvor borgerne dagligt ser forskellen. Og så evner hun også at styre store projekter og sikre kvalitet inden for en politisk ramme, siger direktør Pernille Holmgaard i meddelelsen.

Lisbeth Røgind har været ansat på CBS siden 2000, i starten som arkitekt og bygherrerådgiver, senere som plan- og bygningschef.

"Jeg glæder mig til arbejde med kommunens ejendomme og arealer. De mange grønne arealer, skønne bygninger og udviklingsprojekter er hver dag centrale for borgernes og de besøgenes oplevelser i Lyngby-Taarbæk. Jeg ser frem til at bidrage til velfungerende rammer sammen med kollegaerne i centeret, så vi fortsat kan gøre en værdifuld forskel for alle, som bor i og besøger kommunen," lyder det fra den kommende centerchef.

Ny byplan-sherif i København: Højhuse er en del af byen

Nye boliggrunde i Lyngby målrettes flere videntunge virksomheder 

Alment boligselskab finder ny direktør i egne rækker

Hun samler trådene bag vidensbyen Lyngby 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier