EjendomsWatch

Investorer lune på området langs ny letbane i hovedstadsområdet

Den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj er interessant for flere af landets store ejendomsinvestorer.

Foto: PR

Fra Danica Pension, PFA Pension og Dades lyder det samstemmende, at den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj — der ventes at stå klar i 2023-24 — gør områderne langs banen mere interessante set med ejendomsinvestorbriller.

"Vi kan mærke en øget interesse for lejemål tæt på de kommende stationer, og vi har gennemgået vores eksisterende ejendomme tæt på stationerne og set på, hvor vi har mulighed for at udvide bygningerne," siger Peter Mering, ejendomsdirektør i Danica Pension, til annoncetillægget Urban Transformation, der følger med Berlingske mandag.

Også PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn og adm. direktør i Dades Boris Nørgaard Kjeldsen er positive.

Sidstnævnte peger på nylige investeringer i boligprojekter i Vallensbæk og Søborg, hvor udsigten til letbanen har spillet ind i beslutningen.

Regeringen er fortsat forbeholden over for det kommunalt og statsligt finansierede letbaneprojekt, der med det nuværende budget ikke har tilstrækkelige økonomiske reserver til at blive gennemført, slog transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) fast i sidste måned.

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier