EjendomsWatch

Investorer lune på området langs ny letbane i hovedstadsområdet

Den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj er interessant for flere af landets store ejendomsinvestorer.

Foto: PR

Fra Danica Pension, PFA Pension og Dades lyder det samstemmende, at den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj — der ventes at stå klar i 2023-24 — gør områderne langs banen mere interessante set med ejendomsinvestorbriller.

"Vi kan mærke en øget interesse for lejemål tæt på de kommende stationer, og vi har gennemgået vores eksisterende ejendomme tæt på stationerne og set på, hvor vi har mulighed for at udvide bygningerne," siger Peter Mering, ejendomsdirektør i Danica Pension, til annoncetillægget Urban Transformation, der følger med Berlingske mandag.

Også PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn og adm. direktør i Dades Boris Nørgaard Kjeldsen er positive.

Sidstnævnte peger på nylige investeringer i boligprojekter i Vallensbæk og Søborg, hvor udsigten til letbanen har spillet ind i beslutningen.

Regeringen er fortsat forbeholden over for det kommunalt og statsligt finansierede letbaneprojekt, der med det nuværende budget ikke har tilstrækkelige økonomiske reserver til at blive gennemført, slog transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) fast i sidste måned.

Forsiden lige nu

Malta-investor køber grund - vil bygge eksklusive boliger ved Køge

Efter en årelang proces er det lykkedes ejerne bag Nimgården at komme af med en grund på 7,5 hektar land. Advokat på handlen fortæller til EjendomsWatch, at de første 33 boliger skal stå klar i 2020. Det er ikke købers første ejendomsinvestering i Danmark, siger rådgiver.

Analysebureau: Spekulativt byggeri er ikke udbredt

Faldet i priserne på boligmarkederne i Danmarks nabolande, skal man ikke forveksle med tegn på, at en boble er ved at briste. Det er en priskorrektion skabt af mere byggeri - også i Danmarks bygges der over gennemsnittet, skriver analysehus.

Mørke skyer over Magasins britiske ejer

To britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for Debenhams leverandører, skulle stormagasinet ende i den situation, hvor man ikke selv kan betale.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier