EjendomsWatch

Investorer lune på området langs ny letbane i hovedstadsområdet

Den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj er interessant for flere af landets store ejendomsinvestorer.

Foto: PR

Fra Danica Pension, PFA Pension og Dades lyder det samstemmende, at den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj — der ventes at stå klar i 2023-24 — gør områderne langs banen mere interessante set med ejendomsinvestorbriller.

"Vi kan mærke en øget interesse for lejemål tæt på de kommende stationer, og vi har gennemgået vores eksisterende ejendomme tæt på stationerne og set på, hvor vi har mulighed for at udvide bygningerne," siger Peter Mering, ejendomsdirektør i Danica Pension, til annoncetillægget Urban Transformation, der følger med Berlingske mandag.

Også PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn og adm. direktør i Dades Boris Nørgaard Kjeldsen er positive.

Sidstnævnte peger på nylige investeringer i boligprojekter i Vallensbæk og Søborg, hvor udsigten til letbanen har spillet ind i beslutningen.

Regeringen er fortsat forbeholden over for det kommunalt og statsligt finansierede letbaneprojekt, der med det nuværende budget ikke har tilstrækkelige økonomiske reserver til at blive gennemført, slog transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) fast i sidste måned.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier