EjendomsWatch

Investorer lune på området langs ny letbane i hovedstadsområdet

Den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj er interessant for flere af landets store ejendomsinvestorer.

Foto: PR

Fra Danica Pension, PFA Pension og Dades lyder det samstemmende, at den planlagte letbane mellem Lyngby og Ishøj — der ventes at stå klar i 2023-24 — gør områderne langs banen mere interessante set med ejendomsinvestorbriller.

"Vi kan mærke en øget interesse for lejemål tæt på de kommende stationer, og vi har gennemgået vores eksisterende ejendomme tæt på stationerne og set på, hvor vi har mulighed for at udvide bygningerne," siger Peter Mering, ejendomsdirektør i Danica Pension, til annoncetillægget Urban Transformation, der følger med Berlingske mandag.

Også PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn og adm. direktør i Dades Boris Nørgaard Kjeldsen er positive.

Sidstnævnte peger på nylige investeringer i boligprojekter i Vallensbæk og Søborg, hvor udsigten til letbanen har spillet ind i beslutningen.

Regeringen er fortsat forbeholden over for det kommunalt og statsligt finansierede letbaneprojekt, der med det nuværende budget ikke har tilstrækkelige økonomiske reserver til at blive gennemført, slog transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) fast i sidste måned.

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier