EjendomsWatch

Cowi får Mærsk-direktør i sin bestyrelse

Topchefen i det Mærsk-ejede slæbebådsrederi Svitzer skal fremover bidrage til Cowis internationale ekspansion, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Foto: PR

Rådgivningskoncernen Cowi har fået et nyt ansigt i sin bestyrelse i skikkelse af Henriette Hallberg Thygesen.

Hun har siden sidste år været adm. direktør i det Mærsk-ejede rederi Svitzer og bidrager med erfaring, som Cowis bestyrelsesformand, Steen Risgaard, værdsætter:

"Vi er på en spændende rejse med Cowis vækststrategi One Step Ahead, hvor vores fokus er på at styrke Cowis internationale position. Henriettes mangeårige erfaring fra blandt andet det amerikanske marked vil være enormt værdifuld for os, og vi glæder os meget til at påbegynde samarbejdet," siger han i en pressemeddelelse.

Hun har siden 2002 bestredet forskellige stillinger i Mærsk-gruppen på så forskellige lokationer som foruden København tæller Shanghai, Hong Kong og New Jersey.

"Jeg glæder mig meget til at lære Cowi nærmere at kende indefra og være med til at understøtte koblingen mellem forskning og praktik – og ikke mindst forretning," lyder det fra 45-årige Henriette Hallberg Thygesen i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier