EjendomsWatch

Cowi får Mærsk-direktør i sin bestyrelse

Topchefen i det Mærsk-ejede slæbebådsrederi Svitzer skal fremover bidrage til Cowis internationale ekspansion, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Foto: PR

Rådgivningskoncernen Cowi har fået et nyt ansigt i sin bestyrelse i skikkelse af Henriette Hallberg Thygesen.

Hun har siden sidste år været adm. direktør i det Mærsk-ejede rederi Svitzer og bidrager med erfaring, som Cowis bestyrelsesformand, Steen Risgaard, værdsætter:

"Vi er på en spændende rejse med Cowis vækststrategi One Step Ahead, hvor vores fokus er på at styrke Cowis internationale position. Henriettes mangeårige erfaring fra blandt andet det amerikanske marked vil være enormt værdifuld for os, og vi glæder os meget til at påbegynde samarbejdet," siger han i en pressemeddelelse.

Hun har siden 2002 bestredet forskellige stillinger i Mærsk-gruppen på så forskellige lokationer som foruden København tæller Shanghai, Hong Kong og New Jersey.

"Jeg glæder mig meget til at lære Cowi nærmere at kende indefra og være med til at understøtte koblingen mellem forskning og praktik – og ikke mindst forretning," lyder det fra 45-årige Henriette Hallberg Thygesen i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier