EjendomsWatch

Cowi får Mærsk-direktør i sin bestyrelse

Topchefen i det Mærsk-ejede slæbebådsrederi Svitzer skal fremover bidrage til Cowis internationale ekspansion, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Foto: PR

Rådgivningskoncernen Cowi har fået et nyt ansigt i sin bestyrelse i skikkelse af Henriette Hallberg Thygesen.

Hun har siden sidste år været adm. direktør i det Mærsk-ejede rederi Svitzer og bidrager med erfaring, som Cowis bestyrelsesformand, Steen Risgaard, værdsætter:

"Vi er på en spændende rejse med Cowis vækststrategi One Step Ahead, hvor vores fokus er på at styrke Cowis internationale position. Henriettes mangeårige erfaring fra blandt andet det amerikanske marked vil være enormt værdifuld for os, og vi glæder os meget til at påbegynde samarbejdet," siger han i en pressemeddelelse.

Hun har siden 2002 bestredet forskellige stillinger i Mærsk-gruppen på så forskellige lokationer som foruden København tæller Shanghai, Hong Kong og New Jersey.

"Jeg glæder mig meget til at lære Cowi nærmere at kende indefra og være med til at understøtte koblingen mellem forskning og praktik – og ikke mindst forretning," lyder det fra 45-årige Henriette Hallberg Thygesen i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier