EjendomsWatch

Feas henter ny projektdirektør for campusområde i Aarhus

Forskningsfondens Ejendomsselskab ansætter ny projektdirektør, der får som primær opgave at udvikle stort campusområde i Aarhus.

Erik Paagard Nielsen er ny projektdirektør i Feas. | Foto: PR

Pr. 1. marts er der kommet et nye ansigt i medarbejderstaben hos Forskningsfondens Ejendomsselskab (Feas).

Selskabet har nemlig ansat 51-årige Erik Paagard Nielsen som projektdirektør med hovedfokus på at udvikle et campusområde ved det tidligere Aarhus Kommunehospital, skriver Feas i en pressemeddelelse.

Det nye campusområde bliver på mindst 110.000 kvm. og indeholder blandt andet muligheder for at udvikle forsker- og studieboliger.

”Det bliver et af de markante byggeprojekter i Aarhus de kommende 10 år, og det bliver derfor utroligt spændende at være med til at udvikle området og transformere det til et campusområde for Aarhus Universitet," udtaler Erik Paagard Nielsen om sin kommende opgave i meddelelsen.

Erik Paagard Nielsen er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling som direktør/COO i entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup A/S, mens han også tidligere har været ejendomsdirektør i Grundfos.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Erik. Han får en stor og spændende opgave med at realisere vores vision om at skabe en rød pendant til det gule universitetsbyggeri og med at bygge videre med udgangspunkt i stedets eksisterende kvaliteter,” udtaler Jørgen Lang, adm. direktør i Feas.

Arkitekter vinder milliardprojekt i Aarhus ved at vælge enkelthed 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier