EjendomsWatch

Newsec napper erhvervsmægler hos Nybolig

Hyrer erhvervsmægler med et mål om at udbygge Newsecs position inden for kontorudlejning.

Foto: PR

1. september startede Anja Klode Rix-Møller hos Newsec Egeskov & Lindquist i København, hvor hun i tæt samarbejde med kontorgruppens øvrige medarbejdere skal rådgive i forbindelse med udlejning af kontorejendomme, meddeler Newsec.

Anja Klode Rix-Møller kommer fra en stilling som erhvervsejendomsmægler hos Nybolig Erhverv i Roskilde, hvor hun har arbejdet de seneste fem år. Karrieren startede i den finansielle verden og hun har efterfølgende uddannet sig som ejendomsmægler. Lige nu er der fuldt fokus på at tage diplom i vurdering, skriver Newsec.

"Et kontormarked i forandring og stærk fremgang giver høj aktivitet og komplekse opgaver. Med ansættelsen af Anja får vi yderligere styrke til at hjælpe vores kunder til de bedste løsninger," siger Henrik Lyngskjold, seniorpartner og adm. direktør hos Newsec, i meddelelsen.

"Effektiv og fleksibel indretning, energioptimering og fremtidssikring er blandt de forhold, der i høj grad optager kontorlejerne og ejerne af kontorejendomme, og vi forventer, at udviklingen går mod stadig større krav om specialviden hos vores rådgivere," fortsætter han.

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier