EjendomsWatch

Fratrådt ejendomsdirektør bliver projektudvikler

Stig Wadmann, der sidste år stoppede hos børsnoterede Asgaard Group, skal indlede jysk projektudviklers indtog på Sjælland.

Foto: PR

Den jyske projektudvikler Pro Developments i Randers etablerer afdeling på Sjælland, hvor man med udgangspunkt i Holbæk har ansat Stig Wadmann som medejer og direktør, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Han bibringer 30 års erfaring fra ejendomsbranchen, bl.a. fra selskaber som TK Development og Schaumann Development.

Pro Developments arbejder med projektudvikling og salg af alle typer af ejendomme med speciale i større butikker inden for detailhandel, shoppingcentre og boliger i tilknytning hertil, fremgår det.

"Vore primære kunder er alle dagligvarekæder, alle restaurantkæder og alle kæder inden for større retail, som for eksempel Jem & fix, Jysk, T. Hansen, Maxizoo, HTH og mange flere. Vi har bygget for stort set alle kæderne mindst to gange, og vi fornemmer et stort behov og en stor lyst hos kæderne til at bygge sammen med os igen," siger Lars Hjuler, direktør og ejer af Pro Developments, i meddelelsen.

Stig Wadman stoppede sidste år hos ejendomsselskabet Asgaard Group, der har igangsat en afnotering fra fondsbørsen i København, Nasdaq Copenhagen.

Ejendomsdirektør går: "Jeg vil hellere lave noget andet"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier