EjendomsWatch

Fratrådt ejendomsdirektør bliver projektudvikler

Stig Wadmann, der sidste år stoppede hos børsnoterede Asgaard Group, skal indlede jysk projektudviklers indtog på Sjælland.

Foto: PR

Den jyske projektudvikler Pro Developments i Randers etablerer afdeling på Sjælland, hvor man med udgangspunkt i Holbæk har ansat Stig Wadmann som medejer og direktør, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Han bibringer 30 års erfaring fra ejendomsbranchen, bl.a. fra selskaber som TK Development og Schaumann Development.

Pro Developments arbejder med projektudvikling og salg af alle typer af ejendomme med speciale i større butikker inden for detailhandel, shoppingcentre og boliger i tilknytning hertil, fremgår det.

"Vore primære kunder er alle dagligvarekæder, alle restaurantkæder og alle kæder inden for større retail, som for eksempel Jem & fix, Jysk, T. Hansen, Maxizoo, HTH og mange flere. Vi har bygget for stort set alle kæderne mindst to gange, og vi fornemmer et stort behov og en stor lyst hos kæderne til at bygge sammen med os igen," siger Lars Hjuler, direktør og ejer af Pro Developments, i meddelelsen.

Stig Wadman stoppede sidste år hos ejendomsselskabet Asgaard Group, der har igangsat en afnotering fra fondsbørsen i København, Nasdaq Copenhagen.

Ejendomsdirektør går: "Jeg vil hellere lave noget andet"

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier