EjendomsWatch

Fratrådt ejendomsdirektør bliver projektudvikler

Stig Wadmann, der sidste år stoppede hos børsnoterede Asgaard Group, skal indlede jysk projektudviklers indtog på Sjælland.

Foto: PR

Den jyske projektudvikler Pro Developments i Randers etablerer afdeling på Sjælland, hvor man med udgangspunkt i Holbæk har ansat Stig Wadmann som medejer og direktør, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Han bibringer 30 års erfaring fra ejendomsbranchen, bl.a. fra selskaber som TK Development og Schaumann Development.

Pro Developments arbejder med projektudvikling og salg af alle typer af ejendomme med speciale i større butikker inden for detailhandel, shoppingcentre og boliger i tilknytning hertil, fremgår det.

"Vore primære kunder er alle dagligvarekæder, alle restaurantkæder og alle kæder inden for større retail, som for eksempel Jem & fix, Jysk, T. Hansen, Maxizoo, HTH og mange flere. Vi har bygget for stort set alle kæderne mindst to gange, og vi fornemmer et stort behov og en stor lyst hos kæderne til at bygge sammen med os igen," siger Lars Hjuler, direktør og ejer af Pro Developments, i meddelelsen.

Stig Wadman stoppede sidste år hos ejendomsselskabet Asgaard Group, der har igangsat en afnotering fra fondsbørsen i København, Nasdaq Copenhagen.

Ejendomsdirektør går: "Jeg vil hellere lave noget andet"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier