EjendomsWatch

Lars Storr-Hansen forsøger med nyt job igen

Den tidligere DI- og Dansk Byggeri-direktør begynder som public affairs- og udviklingsdirektør i NCC. Sidste år blev det en kortvarig affære hos revisortalerøret FSR.

Lars Storr-Hansen er ny direktør hos NCC. | Foto: PR / NCC

NCC udvider ledelsesgruppen med en ny mand, fremgår det mandag af en pressemeddelelse.

Det er 54-årige Lars Storr-Hansen, der kommer med erfaring som adm. direktør i først Dansk Byggeri, hvorefter han havde rollen som erhvervsudviklingsdirektør i DI efter fusionen mellem de to erhvervsorganisationer.

Ifølge Palle Bjerre Rasmussen, direktør i NCC Building Danmark, ”kan vi næsten ikke komme tæt nok på markedet og de økonomiske- og politiske strømninger, der definerer vores arbejdsbetingelser – og hvis der en, der har erfaringen inden for dette område, så er det Lars,” lyder det.

Lars Storr-Hansen har haft en omskiftelig karriere de seneste år, hvor han kun nåede få måneder som adm. direktør i FSR, hvorefter han etablerede sig som selvstændig konsulent. Alligevel glæder han sig til nye udfordringer:

”Entreprenørerne er for alvor kommet i fokus som samfundsaktører, der vejer tungt både i økonomien og i den grønne omstilling, og det er meget vidensintensivt at navigere i de store forandringer og nye rammevilkår, der rammer for tiden,” udtaler han i pressemeddelelsen

FSR-direktør stopper efter få måneder på posten

.Uenighed koster tidligere Dansk Byggeri-direktør jobbet med omgående virkning

Revisorer får ny direktør og rykker tættere på Dansk Erhverv

Tidligere førstemand hos Dansk Byggeri rykker til revisor-talerør

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier