EjendomsWatch

Ny mand i spidsen for Proptech Denmark

I midten af januar tiltræder Michael Ambjørn som adm. direktør i ejendomsbranchens teknologi- og innovationsnetværk Proptech Denmark.

Michael Arnbjørn er ny adm. direktør i Proptech Denmark. | Foto: Corinna Covini

Få måneder efter Nadim Stub stoppede som adm. direktør i Proptech Denmark og skiftede til Deas, sidder der nu en ny adm. direktør for bordenden i form af Michael Ambjørn. Det skriver Proptech Denmark i en pressemeddelelse.

"Michael har den internationale ledelseserfaring og det brede netværk i økosystemet, vi søger for at fortsætte vores vækst og udvikling af nye services," lyder det fra Rasmus Juul-Nyholm, bestyrelsesformand i Proptech Denmark.

Den nye adm. direktør har tidligere arbejdet hos IBM og Urbantech og har ifølge meddelelsen erfaring på tværs af fem kontinenter.

"Vi ønsker at fremme innovation inden for fast ejendom på tværs af SME'er, start-ups og etablerede virksomheder, og vi er nødt til at gøre det ud over vores egen danske konfortzone ved at aktivere og engagere de skarpeste hjerner i hele Norden, Europa og verden," uddyber bestyrelsesformanden.

Michael Ambjørn glæder sig til at bygge ovenpå det fundament, som Proptech Denmark allerede har lagt.

"Det skal vi skalere – sammen. Vi er på nuværende tidspunkt et krydspunkt for industrien og samfundet. Menneskers vaner, adfærd og behov ændrer hurtigt, og der er en reel og presserende risiko for strandede aktiviteter, som ikke vil tjene nogen af os. Det er nu, vi skal steppe op," lyder det fra hovedpersonen selv.

Nadim Stub forlader Proptech Denmark – skifter til Deas

Boligudlejer bruger proptech til at sænke tomgangen

Proptech-direktør: "Vi er helt sikkert på rette vej, men det kunne stadigvæk gå hurtigere" 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier