EjendomsWatch

Nrep udvider bestyrelsen

Teknologiprofil med international erfaring supplerer Novo-direktør samt de tre grundlæggere omkring bordet i bestyrelseslokalet.

Det femte medlem af Nreps bestyrelse består af Celia Francis. | Foto: PR / Nrep

Mikkel Bülow-Lehnsby, Rasmus Nørgaard og Richard Svensson-Dahlberg, der udgør de tre grundlæggere af den pannordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep, har fået nyt blod i bestyrelsen.

Ind er således kommet Celia Francis, der har haft lederstillinger i virksomheder som Altavista og T-Mobile og i dag er chef for forretningsudvikling hos Terraformation, der arbejder med klimaløsninger.

"Celia har en stærk track record med at opskalere forretninger gennem teknologi og dataplatforme, og hendes teknologierfaring komplementerer vores kompetencer og viden. Vi tror, at data og teknologi gennemgribende vil ændre fast ejendom, og med Celias bidrag kan vi nu forankre dette vigtige perspektiv på bestyrelsesniveau," udtaler bestyrelseformand Mikkel-Bülow Lehnsby i en pressemeddelelse.

Udover ham og de to øvrige medstiftere sidder også Novo Holdings-direktør Morten Beck-Jørgensen i bestyrelsen som repræsentant for Nreps største enkeltaktionær.

Celia Francis er bosiddende i London, har gået på Harvard og har en MBA fra teknologiuniversitetet MIT.

Nrep vil forsyne over 3 mio. kvm med grøn energi inden 2025

Nrep og AG Gruppen bygger bæredygtige boliger i Ørestad

Nrep-ejet logistikforretning rykker ud over Nordens grænser 

Nrep leverer sit hidtil bedste resultat – "2020 var et kvantespring" 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier