EjendomsWatch

Færre erhvervslokaler står tomme nu end før coronakrisen – også butikker får nye lejere

Dansk økonomis comeback viser sig i nye kvartalstal for udbuddet af erhvervslokaler. Det falder for både kontorer, lagerarealer og butikker. Vi er kommet helskindet gennem krisen, siger direktør for ejendomsmæglerne.

Lukket og slukket. Men faktisk er der færre butikslejemål, der står tomme nu, end før coronakrisen ramte sidste år, viser nye tal. | Foto: Jens Dresling

Butiksdød og tomme kontorer på grund af hjemmearbejde var nogle af spådommene for ejendomsmarkedet, da coronakrisen ramte Danmark i foråret 2020. Nu, halvandet år senere, står færre erhvervslokaler tomme end dengang.

Det viser helt nye tal fra det kvartårlige markedsindeks over udbudte erhvervslokaler, der offentliggøres mandag og udgives i fællesskab af erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk, Dansk Ejendomsmæglerforening og Ejendomdanmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen leveres af Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier