EjendomsWatch

Færre erhvervslokaler står tomme nu end før coronakrisen – også butikker får nye lejere

Dansk økonomis comeback viser sig i nye kvartalstal for udbuddet af erhvervslokaler. Det falder for både kontorer, lagerarealer og butikker. Vi er kommet helskindet gennem krisen, siger direktør for ejendomsmæglerne.

Lukket og slukket. Men faktisk er der færre butikslejemål, der står tomme nu, end før coronakrisen ramte sidste år, viser nye tal. | Foto: Jens Dresling

Butiksdød og tomme kontorer på grund af hjemmearbejde var nogle af spådommene for ejendomsmarkedet, da coronakrisen ramte Danmark i foråret 2020. Nu, halvandet år senere, står færre erhvervslokaler tomme end dengang.

Det viser helt nye tal fra det kvartårlige markedsindeks over udbudte erhvervslokaler, der offentliggøres mandag og udgives i fællesskab af erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk, Dansk Ejendomsmæglerforening og Ejendomdanmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier