EjendomsWatch

Ny chef skal få voksende københavnsk arkitektfirma til at tjene penge

KHR Architecture har ansat Hannibal Hink i en nyoprettet stilling som tegnestuechef. Under et år efter at han skiftede til Erik Arkitekter, er Hannibal Hink hentet til Holmen i København for at få styr på økonomien i en forretning, der skuffede i det forgangne år.

Hannibal Hink er uddannet arkitekt såvel som byggeøkonom og kommer til KHR med næsten 20 års professionel brancheerfaring. | Foto: PR / KHR Architecture

Mindre end et år efter at han blev udnævnt som kontrakt- og projektchef hos Erik Arkitekter, rykker Hannibal Hink videre i karrieren til et job som tegnestuechef (COO) hos konkurrenten KHR Architecture. Han tiltræder den nyoprettede stilling 1. august, fremgår det af en pressemeddelelse.

I Hannibal Hink får KHR ifølge adm. direktør Lars Kragh en leder med "den helt rigtige erfaring og personlighed," som desuden "forstår sig på kontraktstyring og kan være med til at udvikle forretningen både nationalt og internationalt."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier