EjendomsWatch

Industriens Pension opruster på investeringsområdet

Pensionsselskabet henter investeringsmand hos revisionshuset PWC. Han skal være med til at få ejendomsporteføljen til at vokse over de kommende år.

Peter Schnell Jensen bliver ny senior investment manager hos Industriens Pension. | Foto: PR

Industriens Pension henter friske kræfter ind til investeringsafdelingen, hvor 47-årige Peter Schnell Jensen er hevet ind fra revisionshuset PWC, hvor han har haft titel af senior manager.

Hos Industriens Pension skal Peter Schnell Jensen være senior investment manager, oplyser pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

"Peter Schnell Jensen kommer med en meget solid erfaring inden for ejendomsinvesteringer og ejendomsudvikling. Jeg er overbevist om, at han kan være med til at sikre Industriens Pension fortsat solide afkast på området samtidig med, at vi fortsætter med at udbygge vores portefølje af især danske boligejendomme," udtaler ejendomsdirektør Søren Tang Kristensen, som bliver Peter Schnell Jensens direkte chef.

Den nye investeringsmand har tidligere arbejdet med forvaltning af ejendomme i flere ministerier, og hos PWC har han rådgivet pensionsselskaber og kapitalfonde om bl.a. ejendomstransaktioner.

Hos Industriens Pension kommer Peter Schnell Jensen ind til en opkøbsdagsorden, idet ejendomsporteføljen på 10,6 mia. kr., hvoraf 6,1 mia. kr. er i Danmark, skal vokse over de kommende år.

Industriens Pension vil duplikere model fra ejendomsinvesteringer til kapitalfonde

Pensionskasse gennemfører køb af aarhusianske lejligheder for en halv milliard

PFA-direktør ser frem til at kunne genoptage vækstplaner internationalt

Udvikler sunder sig efter coronakrise: Jeg opdagede at træerne ikke vokser ind i himlen 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Balder-konceptet Bovieran bliver til andelsboliger i Helsingør og er største handel på dagens liste med otte handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier