EjendomsWatch

Københavnsk arkitektkontor finder ny chef i egne rækker efter direktør-farvel

Franz Ødum skal fremover varetage en nyoprettet stilling som afdelingschef for tegnestuen C.F. Møller i København, der netop har sagt farvel til sin direktør. Den nye chef er allerede associeret partner i virksomheden og har ifølge lederkollega "udvist et stort talent for både arkitektur og ledelse."

Franz Ødum er ny mand i ledelsen hos C.F. Møller i København, hvor han erstatter Mette Lyng Hansen. | Foto: PR

Arkitektvirksomheden C.F. Møller forfremmer associeret partner Franz Ødum til afdelingschef i København – en titel, der er blevet oprettet i kølvandet på afdelingsdirektør Mette Lyng Hansens skifte til konkurrenten Gottlieb Paludan, hvor hun er udnævnt som ny adm. direktør. Det skriver C.F. Møller i en pressemeddelelse.

Franz Ødum, der officielt træder ind i sin nye rolle 1. maj, har arbejdet i virksomheden de seneste ti år som projektleder og har siden 2016 båret titlen som associeret partner.

"Siden ankomsten til C.F. Møller har Franz udvist et stort talent for både arkitektur og ledelse, og vi er både glade og stolte over, at Franz nu indtræder i rollen som afdelingschef, og at vi samtidig nu udnytter muligheden for at skabe en strømlinet organisation i forlængelse af den udvikling, C.F. Møller befinder sig i," siger Lone Wiggers, partner og arkitekt hos C.F. Møller i København, i meddelelsen.

Selv erklærer Franz Ødum sig "meget glad for denne mulighed".

"Jeg glæder mig til at komme i gang med, hvad jeg både ser som en ny rolle, men også en udbygning og styrkelse af mit nuværende arbejde," lyder det fra den kommende afdelingschef.

Udover Lone Wiggers og Franz Ødum vil ledelsen af tegnestuens københavnerkontor fremover bestå af partner Mads Mandrup Hansen og chef for konkurrenceafdelingen Thue Borgen Hasløv.

C.F. Møller Architects blev grundlagt i 1924 og har hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö, Berlin og London. Virksomheden beskæftiger ca. 300 ansatte på tværs af landene.

Arkitektfirma finder ny topchef hos C.F. Møller

C.F. Møller vinder konkurrence: Skal tegne bankhovedsæde i Berlin

C.F. Møller og Rambøll vinder opgave på norsk milliardbyggeri

C.F. Møller-topchef retter fokus på hjemmemarkederne efter ny skuffelse i 2019

C.F. Møller er tilfreds trods fald i omsætning og overskud for tredje år i træk 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier