EjendomsWatch

Endnu et nyt ansigt i Elf Developments udviklingsafdeling

Under selskabets nye udviklingsdirektør er ansat analytiker fra Heimstaden.

Jannick Sikker Mikkelsen skal være med til at udbygge virksomhedens pipeline af udviklingsprojekter på det danske marked. | Foto: PR / Elf Development

Ejendomsudvikleren Elf Development, der er ejet af grundlægger Ludvig Find, har ansat hidtidig investeringsanalytiker i Heimstaden Jannick Sikker Mikkelsen med titel af aquisition manager, meddeler selskabet.

"Jannick får ansvaret for, sammen med det øvrige acquisitionteam, at udbygge virksomhedens pipeline af udviklingsprojekter på det danske marked," skriver Elf Development.

I Heimstaden har han været med til at udvikle selskabets investeringsforretning i Danmark, lyder det om den nye medarbejder, der har en bachelor i Economy & Business Administration samt en master i Finance & Accounting fra Copenhagen Business School.

”Vi ser meget frem til at styrke vores udviklingsafdeling med så stærk en analytisk profil som Jannick og vi er sikre på, at Jannick bliver et stort aktiv i opbygningen af vores portefølje og udvikling af fremtidige business cases,” fortæller udviklingsdirektør i Elf Development Mette Thiberg, der som omtalt af EjendomsWatch startede hos Elf 1. februar.

Elf Development står blandt andet bag udviklingen af Irmabyen i Rødovre, Trongården i Lyngby, Amager Strand og boligkvarterer i Herlev.

Elf Development gør byggechef hos Ikea-familien til ny udviklingsdirektør

Elf henter direktør i Huscompagniet i Tyskland

Elf Development får ny chef i Danmark og retter fokus mod udlandet 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier