EjendomsWatch

Ejendoms- og byggebranchen fylder godt blandt landets 1000 største virksomheder

Dagbladet Børsen har udgivet sin årlige liste over landets 1000 største virksomheder. Man skal et stykke ned af listen for at finde den største blandt ejendomsselskaber, mens leverandører til branchen ligger længere oppe.

Ejendomsselskabet Jeudan er baseret på 2019-tal landets 339. største virksomhed ifølge dagbladet Børsens liste. Foto: PR / Jeudan

De største sværvægtere i dansk erhvervsliv skal findes uden for ejendomsbranchen, når der alene måles på omsætningen, men alligevel er branchen solidt repræsenteret på listen over Danmarks 1000 største virksomheder, som dagbladet Børsen netop har udgivet.

Placeringerne på listen er baseret på 2019-regnskaberne, der er op mod et år gamle, men alligevel giver den et fingerpeg om virksomhedernes størrelse, selvom der kan være sket store ændringer siden. De tre øverste pladser indtages af A.P. Møller-Mærsk, Danske Bank og Novo Nordisk, hvilket er de samme aktører som året før, men med en udskiftning mellem de to sidstnævnte, så Novo Nordisk er henvist til tredjepladsen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier