EjendomsWatch

Vestjysk udviklingsselskab finder ny direktør

Selskabet Holstebro Udvikling, der er ejet af Holstebro Kommune og Færchfonden, finder ny direktør i Tyskland med lokale vestjyske rødder.

Maj Britt Rosenmeyer Olsen er klar til at tage fat på byudviklingen i og omkring Holstebro. | Foto: PR

Maj Britt Rosenmeyer Olsen er fra 1. februar ny direktør i Holstebro Udvikling, som den lokale kommune sammen med Færchfonden står bag.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Den nye direktør, der afløser selskabets første direktør Jesper Larsen, kommer tilbage til Holstebro efter en årrække i Tyskland, hvor hun siden 2019 har haft titel af associate director i interesseorganisationen European Water Association i Bonn.

"Fundamentet og den første del af rejsen er på plads i den spændende byudvikling af Holstebro by efter Jesper Larsens solide indsats over de sidste godt to år. Med Maj Britt Rosenmeyer Olsen får vi en direktør med erfaring inden for udvikling, ledelse og bæredygtighed til at bringe byudviklingsprocessen videre," siger Annemette Færch, formand for bestyrelsen i Holstebro Udvikling, i meddelelsen.

Selv siger Maj Britt Rosenmeyer Olsen, der er født i Lemvig og opvokset i Holstebro:

"Det er min ambition at bygge videre på den inddragende måde, da min erfaring er, at en stærk involverende proces er forudsætningen for et godt, udviklende og blivende resultat. Jeg ser frem til at komme tættere på Byens Plan og alle de mange samarbejdspartnere, der har bidraget til byudviklingsprocessen indtil nu, og jeg glæder mig til at byde endnu flere med ombord, så vi sammen skaber den bedste by at bo og leve i."

Kommune vil bygge boliger på 70.000 kvm sygehusgrund i Holstebro

Udviklingsplan for Holstebro ligger klar 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier