EjendomsWatch

Ejendomdanmark finder ny juridisk chef hos Plesner

38-årig teamleder hos advokatfirmaet Plesner overtager 1. oktober jobbet som juridisk direktør hos ejendomsbranchens talerør, Ejendomdanmark.

Ejendomdanmarks nye juridiske direktør. | Foto: PR / Ejendomdanmark

Advokat Benjamin Bunnage er fra 1. oktober ny juridisk direktør i Ejendomdanmark – et job, der har stået tomt, siden forgængeren Morten Østrup Møller i marts annoncerede, at han skifter til pensionsfusionen P+.

38-årige Benjamin Bunnage bliver en del af direktionen sammen med adm. direktør Jannick Nytoft, og han kommer fra advokatfirmaet Plesner, hvor han i dag er leder af firmaets team inden for lejeret, erhvervslejeret og tvisthåndtering, oplyser Ejendomdanmark i en pressemeddelelse.

"Ejendomdanmark får en stærk juridisk og ledelsesmæssig kapacitet, der har fokus på de udfordringer, ejendomsbranchen står over for. Benjamin vil være et stort aktiv i at sikre, at udlejere og administratorer har optimale muligheder for at udvikle deres forretninger og imødekomme nye behov. Jeg tror, at Jannick og Benjamin bliver et rigtig stærkt team,” lyder det i meddelelsen fra Henrik Dahl Jeppesen, bestyrelsesformand i Ejendomdanmark og til daglig adm. direktør i ejendomsforvalteren Deas.

Selv siger den kommende direktør med styr på paragrafferne:

”Jeg kommer til – sammen med de mange dygtige medarbejdere – at arbejde dedikeret med at sikre en skarp juridisk rådgivning til vores medlemmer og samtidig sørge for, at vi hos Ejendomdanmark tilbyder produkter og ydelser, som er tilstrækkeligt relevante og kommercielle til at kunne skabe værdi for vores mange medlemmer."

Benjamin Brunnage fortsætter:

"Herudover vil jeg gøre mit til, at vores bidrag til at løse branchens og samfundets store udfordringer som eksempelvis klima og byudvikling, bliver hørt."

Den nye juridiske direktør i Ejendomdanmark siger farvel til Plesner efter næsten syv år. Inden da var han i godt seks år hos Galst Advokater, skriver han på Linkedin.

Ejendomdanmarks juridiske direktør skifter til pensionsselskab

Interesseorganisationer savner grønne forslag i klimaaftale 

Direktør går i rette med erhvervsminister: Sæt Lagkagehuset bagerst i køen 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier