EjendomsWatch

Horsens-entreprenør hyrer økonomidirektør efter utilfredsstillende regnskab

Dansk Boligbyg har fundet manden, der skal bestride den nyoprettede stilling som økonomidirektør i entreprenørvirksomhed, der sidste regnskabsår fik mere end halveret sit resultat trods milliardomsætning.

Keld Ernstsen er ny økonomidirektør i Dansk Boligbyg i Horsens. Foto: PR / Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg har ansat Keld Ernstsen som økonomidirektør, og den tidligere økonomichef hos Aarsleff træder samtidig ind i Horsens-entreprenørens ledergruppe. Der er tale om en nyoprettet stilling, skriver Dansk Boligbyg i en pressemeddelelse.

Keld Ernstsen har hidtil beklædt samme position hos den familieejede Vangsoe Gruppen – ligeledes baseret i Horsens – og det vil han fortsat gøre sideløbende med ledelsesposten i datterselskabet Dansk Boligbyg.

Ifølge adm. direktør i Dansk Boligbyg Anton Nørgaard er Keld Ernstsen en kapacitet med "en yderst relevant markeds- og forretningsforståelse".

"Samtidig med hans omfattende indsigt i driften i Dansk Boligbyg tilfører han derfor ikke alene solide finansielle og ledelsesmæssige kompetencer til virksomheden, men også værdifuld erfaring i forhold til den organisatoriske udviklingsproces, vi i øjeblikket befinder os i", siger han.

Dansk Boligbyg rundede 10 år efter sin etablering i 2008 en milliard i omsætning, men måtte i regnskabsåret 2019/20 se sit resultat før skat blive mere end halveret fra 22 til 10 mio. kr., hvilket ledelsen ikke var tilfreds med.

I det indeværende regnskabsår forventer man et resultat på mellem 40 og 50 mio. kr. og en omsætning i størrelsesordenen 1,3 mia. kr.

Millionnedskrivning gør indhug i Horsens-entreprenørs regnskab

To jyske entreprenører både vinder og taber i forhold til deres nærmeste konkurrenter

Dansk Boligbyg henter vicedirektør fra egne rækker

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier