EjendomsWatch

PFA-selskab henter ny direktør hos Kuben

Nyt fælles selskab mellem PFA og britiske Audley har fundet projektudviklingsdirektør. Han kommer fra udvikleren Kuben Management.

Foto: PR/PFA

Michael Nyboe er ansat som projektudviklingsdirektør i selskabet PFA Audley, der er et fælles selskab mellem de to parter, som skal opføre og drive servicerede boliger for seniorer i Danmark.

Det oplyser PFA i en pressemeddelelse mandag.

”Vi har gennem længere tid planlagt det nye projekt for servicerede boliger til seniorer sammen med Audley Group i England. Nu går vi ind i en fase, hvor boligerne skal materialisere sig. Jeg er helt sikker på, at Michael Nyboe med sine brede kompetencer og mangeårige erfaring er den helt rigtige på posten som projektudviklingsdirektør,” siger bestyrelsesformand for selskabet, Michael Bruhn, der til daglig er ejendomsdirektør i PFA.

Michael Nyboe kommer fra en stilling som projektudviklingsdirektør i Kuben Management. Han er uddannet bygningsingeniør og har hele sin karriere arbejdet med byggeri og arealudvikling, fremgår det.

For nylig blev den adm. direktør for PFA Audley fundet, da Mikala Kreiser skiftede fra det kommunale Københavns Ejendomme.

”Det er en stor fornøjelse at få Michael med om bord. Michael har mangeårig erfaring med alle aspekter af nybyggeri fra udvikling, planlægning, projektering til opførelse. De kompetencer er helt centrale i forhold til at få fundet de rigtige grunde og for et godt og frugtbart samarbejde med planmyndighederne, rådgivere og entreprenører. Det er afgørende for vores succes, at vi får bygget attraktive boliger og fælles faciliteter med stor arkitektonisk og funktionel kvalitet, der har fokus på bæredygtighed i både opførelse og den efterfølgende drift. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” udtaler hun i meddelelsen.

Michael Nyboe kalder sin nye rolle for "et ønskejob"

”Byggebranchen har længe haft fokus på den stigende efterspørgsel af seniorboliger, og der er også fremkommet en del boliger de sidste par år, men ingen af den type, som Audley Group har udviklet i England som servicerede boliger. Dette kommer nu til at ske,” siger han.

Direktør for Københavns Ejendomme stopper efter godt to år

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier