EjendomsWatch

Region Hovedstaden henter ny vicedirektør til byggeri

Selvstændig med mange års erfaring fra ejendomsbranchen bliver ny vicedirektør for Region Hovedstadens Center for Ejendomme. Han får bl.a. ansvaret for hospitalsbyggerier.

Ole Kristian Bottheim har før sin tid som selvstændig bl.a. været i Cubib, Calum, NCC og Sjælsø Gruppen Foto: PR / Region Hovedstaden

Region Hovedstadens Center for Ejendomme får ny vicedirektør for større byggerier i form af Ole Kristian Bottheim, der senest har drevet selvstændig rådgivende ingeniørvirksomhed.

Det fremgår af Center for Ejendommes LinkedIn-profil, hvor Ole Kristian Bottheim ikke lægger skjul på, at han ser frem til at komme i gang.

"Jeg glæder mig enormt meget til at begynde i CEJ og være med til at skabe fremtidens hospitalsmiljøer sammen med mine kommende kolleger og samarbejdspartnere. Jeg vil gøre mit yderste for at sikre CEJ positionen som Danmarks bedste og foretrukne bygherre," lyder det fra Ole Kristian Bottheim.

Den nye vicedirektør har foruden et år som selvstændig mange års erfaring fra ejendomsbranchen, hvor han bl.a. har været adm. direktør hos den rådgivende ingeniør Cubic Group, byggedirektør hos Calum, ejendomsdirektør hos DTU og projektchef hos Sjælsø Gruppen samt NCC.

Derfor fremhæver Center for Ejendommes direktør Mogens Kornbo også Ole Kristian Bottheims erfaring.

"Ole Kristian har en solid ballast fra byggebranchen og vil med sin erfaring kunne videreudvikle CEJ's bygherrefunktion og styrke brobygningen mellem byggeprojekter og drift," lyder det fra Mogens Kornbo.

Ole Kristian Bottheim får bl.a. ansvaret for flere af Region Hovedstadens nye hospitalsbyggerier.

Center for Ejendomme blev etableret i 2017 og har ansvaret for hele regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvm.

Ifølge et stillingsopslag udgøres Center for Ejendomme af ca. 50 medarbejdere.

DSB-direktør smutter efter små tre måneder – rykker tilbage til sit gamle job

Deas-topchef efter tab af lukrativ kontrakt: "Vi er på et konkurrenceorienteret marked"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier