EjendomsWatch

Ejendomsveteran indleder karrierens sidste etape: "Jeg er først og fremmest udvikler"

Christian Melgaard, der har over 30 år bag sig i ejendomsbranchen, ser sit stadig nye job hos DSB Ejendomsudvikling som en slutstilling. I et interview med EjendomsWatch ser han tilbage på sine mange år i branchen, hvor uenighed flere gange har fået ham til at sige stop.

Christian Melgaard blev i september 2019 projektudviklingschef i DSB Ejendomsudvikling. | Foto: Privatfoto

En æra lakker mod enden for 64-årige Christian Melgaard. Han har besluttet, at han er ved at være nået til vejs ende, når det kommer til chefstillinger i ejendomsbranchen, som han da også har haft masser af.

Han har over 30 år i ejendomsbranchen bag sig med flere prominente stillinger på CV'et. Han var blandt andet med til at stifte Deas Asset Management i 2013. Men sidste stop er nået i form af hans seneste ansættelse i DSB's ejendomsudviklingsselskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier