EjendomsWatch

Årstiderne Arkitekter udvider ledelsesgruppen

Med to fra egne rækker udvider det Sweco-ejede arkitektfirma ledelsesgruppen som et led i virksomhedens strategi.

Fra venstre: Årstiderne Arkitekters afdelingschef Lene Foder, de kreative chefer Rasmus Tøgern og Andreas Olrik samt markedschef Nina Bang. | Foto: Årstiderne Arkitekter PR

Årstiderne Arkitekter udvider sin ledelsesgruppe med øjeblikkelig virkning med to kreative chefer, skriver arkitektvirksomheden, der blev en del af Sweco i Danmark i 2018.

Andreas Olrik og Rasmus Tøgern bliver en del af ledelsesgruppen i Østdanmark, hvor de skal styrke dialogen med både nuværende og potentielle kunder til arkitektvirksomheden.

Begge kommer de fra stillinger i Årstiderne i forvejen og får nu altså titlen som kreative chefer.

Rasmus Tøgern har de seneste tre år været teamleder for tegnestuens afdeling Transformation og Renovering, og har blandt andet været en del af Postgården-projektet i København.

Andreas Olrik har senest været kreativ leder for afdelingen Boliger, hvor teamet blandt andet har stået bag et bæredygtigt projekt i Ørestad.

Årstiderne udgør arkitektdivisionen af Sweco med mere end 250 medarbejdere med kontorer i København, Silkeborg, Herning og senest et fælles kontor i Aarhus, som de to sammenkoblede virksomheder åbnede i oktober.

Sweco står stille i Danmark

Sweco og Årstiderne åbner fælles kontor i Aarhus

Årstiderne Arkitekter og Sweco skal opføre helt ny bydel i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier