EjendomsWatch

Finanskvinde vender tilbage til livet som ejendomsmægler hos Home-kæde

Home Erhverv har ansat Annette Munkholm som ny erhvervsmægler og leder af center i Helsingør. Hun overtager ledelsen fra Morten Bådstorp, der samtidig stopper i kæden. Indehaver er glad for at "rokke lidt ved kønskvoteringen i branchen".

Home Erhverv har pr. 01. november ansat Annette Munkholm (tv) som ny erhvervsmægler i Erhvervscenter Helsingør. Til højre i billedet er ejeren af Home Erhverv-kæden, Mikkel Søby. | Foto: PR/Home Erhverv

Annette Munkholm bliver den nye leder af mæglerkæden Home Erhvervs center i Helsingør nord for København.

Hun overtager ledelsen fra Morten Bådstorp, som stopper i kæden efter fælles aftale, skriver mæglerkæden i en pressemeddelelse.

Annette Munkholm begyndte sin karriere som bankuddannet, og læste siden videre til ejendomsmægler og valuar.

Inden hun var i finanssektoren, arbejdede hun som ejendomsmægler i en række år.

Hendes først ansættelse som ejendomsmægler var hos Home hos i Helsingør. I alt har hun arbejdet 15 år i boligmæglerbranchen primært i Helsingør, Espergærde, Nivå og Hornbæk.

"Jeg arbejdede i mange år som ejendomsmægler, og sjovt nok startede jeg hos Home og John Ulrich i de samme lokaler, jeg nu vender tilbage til som erhvervsmægler," udtaler Annette Munkholm i meddelelsen.

Fra 2017-2019 var hun boligrådgiver i Jyske Bank, viser Linkedin.

I 2018 afsluttede hun sin uddannelse som diplomvaluar for at gå målrettet efter en karriere som erhvervsmægler.

"Vi er glade for at få en profil som Annnette med på holdet dels fordi, at hun er dygtig, og dels fordi vi på den måde også er med til at rokke lidt ved kønskvoteringen i branchen," siger Mikkel Søby, som ejer Home Erhverv.

Tidligere Danske Bank-direktør bliver erhvervsmægler

Formuepleje skifter ejendomsdirektør: Vi er både kræsne og konservative

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier