EjendomsWatch

Mangeårig Nordea-profil rykker til By & Havn

Der er gået lige knap et år, siden Henrik Steenstrup stoppede i Nordea Ejendomme. Nu har han fundet sin nye plads i ejendomsbranchen i form af en direktørstilling i By & Havn.

By & Havn ansætter Henrik Steenstrup i nyoprettet direktørstilling. Foto: PR/By & Havn.

By & Havn ansætter Henrik Steenstrup i en nyoprettet stilling som direktør for området Ejendomme & Byliv.

Han får ansvaret for at udvikle By & Havns ejendomsportefølje med 700 lejemål samt planlægning og udvikling af parkering i selskabets byområder, skriver By & Havn i en pressemeddelelse.

Henrik Steenstrup var tidligere vicedirektør i Nordea Ejendomme, indtil selskabet blev solgt til Deas og skiftede navn til Velliv Ejendomme i oktober sidste år. Han sagde dengang til EjendomsWatch, at det var hans egen beslutning ikke at rykke med videre til Deas, men ville ikke oplyse om, hvad han skulle fremover.

"Der er ingen tvivl om, at By & Havn har store ambitioner med deres forretningsstrategi, og jeg glæder mig til at kunne bruge min kommercielle indsigt og brede erfaring til at medvirke til, at selskabet når målsætningerne. Det er med stor ydmyghed, jeg går til arbejdet med den videre udvikling af København, og jeg glæder mig ikke mindst til opgaven med at få de gamle industriområder og pakhuse til at blomstre med liv og gode muligheder for fællesskaber, foreningsliv og byliv," udtaler Henrik Steenstrup i meddelelsen.

En af ambitionerne i By & Havns forretningsstrategi er at konvertere og udvikle de gamle pakhuse i Nordhavn med bæredygtighed for øje, fremgår det.

"Vi har en ambition om løbende at styrke vores udlejningsaktiviteter og drive dem så professionelt som muligt, og det kræver en driftssikker person ved roret. Ikke mindst i forhold til at lave analyser af de fremtidige behov og muligheder i vores byområder. Jeg er sikker på, at vi i Henrik Steenstrup har fundet den helt rigtige kandidat, som med sin store erfaring kan hjælpe os med dette," udtaler Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn, i meddelelsen.

Henrik Steenstrup starter i stillingen 1. oktober 2019.

Som forretningsområdet antyder, kommer han ud over ejendomme til at beskæftige sig med byliv, herunder at skabe rammer for oplevelser i havnen samt generelt at videreføre By & Havns strategi om at udvikle byrum med plads til fællesskab og liv.

Henrik Steenstrup forlader Nordea Ejendomme efter salg til Deas

Nordea Ejendomme efterlyser et mere gennemsigtigt dansk ejendomsmarked

Nordea Ejendomme giver kontorer en overhaling i kampen mod tomgang

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier