EjendomsWatch

By & Havn opjusterer resultatforventningerne til 2019

Positive værdireguleringer, lave finansieringsudgifter og fortsatte frasalg giver fremgang for det kommunalt og statsligt ejede byudviklingsselskab i første halvår. Udviklingen betyder, at selskabets milliardgæld kan nedbringes en smule.

"En ting er at sælge jord. Men vi skal også tage ansvar for helheden. Og vi skal sikre, at der kommer et passende udbud af boliger. Hvis der er boliger nok, kan vi fastholde familierne i byen," sagde Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn, til EjendomsWatch i foråret. | Foto: PR

Udviklingsselskabet By & Havn, der er ejet af Københavns Kommune og staten, kommer ud af første halvår med et resultat af den primære drift på 510 mio. kr. mod 321 mio. kr. i samme periode i 2018, oplyser selskabet i sit halvårsregnskab.

Fremgangen kan primært forklares med positive værdireguleringer på 400 mio. kr. af selskabets ejendomsportefølje, der ved halvåret havde en værdi af 11,1 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier