EjendomsWatch

Han styrer tredje generation af familieforretningen: "Jeg har i hvert fald 20 år tilbage"

EJENDOMSFAMILIERNE: Barfoed-familien ejer et af Danmarks største ejendomsselskaber, Barfoed Group. Familieforretningen kører på tredje generation, og i dag er det Frederik Barfoed, der er direktør. EjendomsWatch har talt med ham om familieselskabet med milliardporteføljen.

Frederik Barfoed foran Højbro Plads 4. En af de ejendomme han er stoltest af at eje. | Foto: PR/Barfoed Group

KØBENHAVN — Hovedpersonen har ikke fået læsebrillerne med, hvilket giver lidt besvær med den lille skrift på kaffemaskinen, men efter kaffen er serveret begynder interviewet.

Lokalet, hvor EjendomsWatchs journalist møder Frederik Barfoed, koncerndirektør for Barfoed Group, er et lille kontor omkranset af glasvægge med et rundt bord med en klinisk ren metalbakke med en vandkaraffel, glas og små kaffekopper på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier