EjendomsWatch

Windsurfing skaffede penge til den første ejendom — i dag ejer han for en milliard

EJENDOMSFAMILIERNE: Thorkil Kristensen ejer ejendomsselskabet Emilienborg. Det ejer mursten for en lille mia. kr. På sin vej har han haft en karriere inden for windsurfing, skiftet navn for at undgå at blive forvekslet og engang solgt alt og startet forfra. Læs næste artikel i EjendomsWatchs serie.

Thorkil Kristensen har skabt selskabet Emilienborg | Foto: PR

51-årige Thorkil Kristensen har efter 20 år i ejendomsbranchen fået sin kone Gitte Kristensen med om bord i virksomheden, og hans søn viser en stigende interesse for at få en rolle i firmaets fremtid.

Emilienborg er et familiedrevet ejendomsselskab fra Aarhus, men på trods af dette ligger næste hele porteføljen i København, hvor selskabet hovedsageligt køber value-add ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier