EjendomsWatch

Venstre: "Det skal ikke blive for dyrt at bo i de store byer i Danmark"

VALGPROFILEN: I anledning af folketingsvalget 5. juni har EjendomsWatch spurgt Folketingets boligordførere om deres syn på boligpolitik, udenlandske investorer og almene boliger. Denne gang svarer Carsten Kissmeyer fra Venstre.

Carsten Kissmeyer (V) mener, at der skal være en balance i forhold til antallet af almene boliger. Ikke for mange. Ikke for få. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Hvad en fornuftig boligpolitik indeholder for dig?

"Det skal være en boligpolitik, der sikrer forskelligartet boligmasse. Så alle har råd til at bo i Danmarks største byer, også pensionisterne og studerende. Der skal både være plads til alment byggeri, ejerboliger og andelsboliger. Vi har problemer med ghettoer i Danmark. Derfor har vi lavet en parallelssamfundsstrategi, hvor vi afsætter midler til disse udsatte områder. Det skal være med til at ændre boligsammensætningen i ghettoområder, så vi sikre sammenhængkraften i Danmark."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier