EjendomsWatch

Dansk Folkeparti: Udenlandske ejendomsinvestorer har grund til bekymring

VALGPROFILEN: I anledning af folketingsvalget 5. juni har EjendomsWatch spurgt Folketingets boligordførere om deres syn på boligpolitik, udenlandske investorer og almene boliger. Denne gang svarer Merete Dea Larsen fra Dansk Folkeparti.

Merete Dea Larsen, boligordfører for Dansk Folkeparti, er åben for at lade Landsbyggefonden bruge flere penge. | Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Hvad indeholder en fornuftig boligpolitik for dig?

"En fornuftig boligpolitik handler for mig om en rimelig balance mellem lejer og udlejer, hvor samarbejdet er mere i fokus end stridigheder. Derudover betyder det rigtig meget for mig, at vi sikrer gode og sunde boliger i hele Danmark og skaber mulighederne for, at dette kan føres ud i livet således, at vi sikrer balance i Danmark."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier