EjendomsWatch

Københavnsk erhvervsmægler henter mægler fra CBRE og skifter navn

Erhvervsmægleren skifter navn, mens ejerkredsen består.

Marianne Bro. | Foto: PR.

Erhvervsmægleren Ringcity Erhverv, der udspringer fra Ring3 Erhverv, ansætter Marianne Bro som ny ejendomsmægler i den københavnske afdeling, der samtidig skifter navn fra til CPH Erhverv.

Marianne Bro kommer med erfaring fra CBRE, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

"Med ansættelsen af Marianne får vi en særdeles kompetent ejendomsmægler med en lang og fin historik hos CBRE. Marianne er særdeles stærk på retail, hvor hun med sin kreative tilgang til sagerne har været med til at løse mange spændende sager primært i København K," siger CPH Erhverv i meddelelsen og fortsætter:

"Marianne er tiltænkt netop denne opgave, hvor vi hos CPH erhverv ser et øget udbud af retail-lokationer både i København K og brokvarterne. Vi har længe ledt efter en profil som Marianne har, og vi er derfor meget glade for, at hun er blevet en del af holdet."

Navneskiftet kommer ikke til at påvirke ejerkredsen, som stadig består af Søren Carlsen, Henrik Fich Mortensen og Klays Hougaard Christensen, fremgår det.

CPH Erhverv stadig vil have fokus på udlejning af erhvervsejendomme og salg af investeringsejendomme i København, og Ring3 Erhverv vil have fokus på udlejning og salg af investeringsejendomme langs Ring 3.

Svensk ejendomsselskab får fuldt hus i Brøndby

Wihlborgs vil skærpe sit i forvejen skarpe danske fokus 

M. Goldschmidt-chef bliver selvstændig mægler 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier