EjendomsWatch

Ny direktør i front for Ruths Hotel i Skagen

Ruths Hotel i Skagen hyrer Tom Boye som ny direktør. Han vil sammen med økonomidirektør Steen Thygesen danne den nye direktion. Det skal yngre kræfter til, siger nuværende direktør til EjendomsWatch.

Økonomidirektør Steen Thygesen (tv.), ny direktør Tom Boye (i midten) og nuværende direktør Peter Christian Bühlmann Jensen (th.) Foto: PR

Skagenshotellet Ruths Hotel ansætter Tom Boye som ny direktør. Han starter 1. juni. Den nuværende direktør Peter Christian Bühlmann Jensen træder i stedet ind i hotellets bestyrelse.

Direktionen kommer derved til at bestå af Tom Boye og hotellets økonomidirektør Steen Thygesen, skriver Ruths Hotel i en pressemeddelelse.

Tom Boye, som oprindeligt er uddannet tjener, kommer fra en stilling som direktør for Montra Skaga i Hirtshals og Hanstholm.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang, glæder mig især til at møde gæster og ansatte. Og jeg er sikker på, at det hele nok skal komme til at fungere perfekt. Og jeg er helt tryg ved den støtte jeg får fra Peter Christian, Steen og resten af teamet, som jo alle har et indgående kendskab til de ansatte, gæsterne samt hele lokalområdet," udtaler Tom Boye i meddelelsen.

Nuværende direktør Peter Christian Bühlmann Jensen bliver på hotellet indtil september. For at sikre en glidende overgang i den travle periode, da 55 pct. af hotellets omsætning sker i sommerferieperioden. Det skal hjælpe den nye direktør med at falde til.

"Der er en masse stamgæster, som jeg gerne vil introducere vores nye direktør for," siger Peter Christian Bühlmann Jensen til EjendomsWatch.

Hvorfor valgte du at stoppe som direktør?

"Det er udelukkende på grund af rettidig omhu. Jeg kan mærke, at der skal yngre kræfter til. Jeg skulle have været her i tre år, og nu har jeg været her i ni. Nu synes jeg tiden er inde," siger han.

Hotelinvestor gennem 30 år siger stop: "Jeg er ikke nogen grønskolling mere"

Tysk hotelkæde retter blikket mod Danmark

Falck-hovedkvarter solgt til hotelgruppe

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier