EjendomsWatch

Lyngby-Taarbæk Vidensby har fundet sin nye direktør

Marianna Lubanski bliver ny adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby. Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør gennem syv år for Copenhagen Capacity.

Marianna Lubanski, adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby. | Foto: PR.

Lyngby-Taarbæk Vidensby har ansat Marianna Lubanski som ny adm. direktør, efter den tidligere direktør Caroline Arends opsagde sin stilling i oktober 2018.

Det skriver Lyngby-Taarbæk Vidensby i en pressemeddelelse.

"Lyngby-Taarbæk Vidensby er et unikt samarbejde med kæmpe potentiale, og det er en imponerende udvikling, der er i gang. Jeg er stolt over, at jeg nu kan bringe min lange erfaring med innovation og erhvervsudvikling i spil i vidensbyen og ser frem til at arbejde sammen med vidensbyens medlemmer og de dygtige medarbejdere og skabe mest mulig værdi for alle stakeholdere, borgere, studerende og virksomheder," siger Marianna Lubanski i meddelelsen.

Marianna Lubanski har de seneste syv år været direktør i Copenhagen Capacity bl.a. med ansvar for at tiltrække udenlandske virksomheder til Hovedstadsområdet.

Hun har også været direktør for det danske innovationscenter i Silicon Valley, arbejdet med forretningsudvikling i Grundfos og været projektleder for innovationsrådet i Mandag Morgen, fremgår det. Marianna Lubanski er uddannet cand.merc.int.

Bestyrelsesformand Claus Nielsen udtaler på bestyrelsens vegne, at han ser frem til at videreudvikle vidensbyen med Marianna Lubanski ved roret, oplyser Lyngby-Taarbæk Vidensby i pressemeddelelsen.

Caroline Arends stopper i Lyngby Vidensby: Jeg skal videre og lave noget andet

Nye boliggrunde i Lyngby målrettes flere videntunge virksomheder

Hun samler trådene bag vidensbyen Lyngby

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier