EjendomsWatch

Caroline Arends stopper i Lyngby Vidensby: Jeg skal videre og lave noget andet

Efter seks år stopper Caroline Arends som adm. direktør for interesseorganisationen Lyngby-Taarbæk Vidensby. Hun har nyt job på hånden, fortæller hun til EjendomsWatch.

Caroline Arends stopper som adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby efter 6,5 år. | Foto: Peter Bredsgaard.

Caroline Arends stopper som adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby efter mere end seks år i stillingen. Hun fortæller EjendomsWatch, at det var hendes egen beslutning, og at hun skal videre til noget nyt.

"Det har været en virkelig spændende opgave og et utroligt spændende job, så det har ikke været nogen nem beslutning," siger Caroline Arends til EjendomsWatch og tilføjer, at hun har en ny stilling på hånden, som hun ikke ønsker at fortælle mere om endnu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier