EjendomsWatch

Michael Nielsen: Hver enkelt ejendom har sin egen historie

Når Michael Nielsen fredag eftermiddag tager sin jakke på, går ned ad trapperne fra første sal og træder ud på Gothersgade i centrum af København, slutter en æra i ATP Ejendomme. EjendomsWatch har sat sig ned med ejendomsveteranen, der kigger tilbage på sine 15 år som topchef i selskabet.

59-årige Michael Nielsen er stolt af det, han har bedrevet gennem 15 år som adm. direktør for ATP Ejendomme. | Foto: Ritzau ScanpixNiels Hougaard.

Sportsfolk samler på trofæer. Alt fra pokaler med ører, runde eller ovale fade og små forherligede messingkopper går an. Vi kender vist alle sammen trofæskabet i den lokale sportsforening. Nogle er mere voluminøse end andre.

Michael Nielsen er et sportsmenneske, og som ungdomsspiller var det badminton-gevinster, der tilfredsstillede hans pulserende konkurrencegen. I dag kan hans trofæer imidlertid ikke være i et skab på endevæggen. Det er dog ikke, fordi Michael Nielsen ikke har trofæer. Dem er der mange af. Men det er svært at klemme Axel Towers eller FN-byen ind på kontoret i Gothersgade midt i København, hvor ATP Ejendomme har sit hovedkvarter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier