EjendomsWatch

Ejendomsrådgiver opruster med asset management-chef

NCAP finder ny chef for asset management hos kapitalforvalteren Barings Real Estate. Nyansættelsen vil gøre det muligt for NCAP at "vækste markant", lyder det fra en af partnerne i selskabet.

Lars Røgeberg, ny asset management-chef i NCAP. Foto: PR.

Nordic Capital & Investment Partners (NCAP) ansætter Lars Røgeberg som chef for asset management med udgangspunkt fra kontoret i København. Det skriver NCAP i en pressemeddelelse.

Lars Røgeberg har mere end 12 års erfaring fra ejendomsmarkedet i Norden og Storbritannien og kommer senest fra en stilling som direktør hos Barings Real Estate med base i London, fremgår det.

"Vi er meget tilfredse med at have fået Lars med på vores team, hvor han skal udfylde den vigtige Head of Asset Management-rolle. Lars har en optimal erfaring, og hans udnævnelse er et vigtigt skridt for NCAP på et vitalt forretningsområde, som vil gøre det muligt for os at vækste markant med fortsat fokus på levering og ydelser i høj kvalitet til vores kunder på de nordiske markeder," siger Niels Keergaard Christiansen, partner i NCAP, i meddelelsen.

Hos Barings Real Estate var Lars Røgeberg ansvarlig for asset management af den europæiske gældsportefølje. Inden da var han hos Deutsche Pfandbriefbank, Situs og HSH Nordbank.

Han er uddannet fra Copenhagen Business School (CBS) og har en MSc. i finansiering og regnskab, fremgår det.

NCAP er et asset management- og investeringsselskab med kontorer i København, Stockholm, Oslo, Helsinki og London.

Selskabet tilbyder services til investorer som identifikation af investeringsmuligheder, forretningsplaner, opdateret og detaljeret markedsinformation, due dilligence, finansiering og asset management.

Nordisk investeringsrådgiver får ny partner og åbner kontor i London

Kapitalforvalter opruster i Norden med nyansættelse

Ny investeringschef skal fordoble diskret investors danske portefølje

Makkerpar styrer 22 milliarder: "Ejendomme er stadigvæk billige"

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier