EjendomsWatch

Nordisk investeringsrådgiver får ny partner og åbner kontor i London

Igennem samarbejde med danske Capital Investment har Douglas Petheram oparbejdet et kendskab til det nordiske marked. Nu skifter han job, men bliver i London.

Douglas Petheram, ny partner hos investeringsrådgiveren NCAP. | Foto: PR

Britiske Douglas Petheram indtræder som den sjette partner hos investeringsrådgiveren Nordic Capital and Property Partners (NCAP), oplyser virksomheden, der har kontor i København, Oslo og Stockholm.

Han kommer fra en chefstilling hos det britiske investeringsselskab de Morgan & Company, hvor han har opbygget erfaring med det nordiske marked, blandt andet igennem et samarbejde med den danske ejendomsinvestor Capital Investment, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier