Stensdal Group henter projektdirektør hos Casa

Antallet af medarbejdere hos ejendomsudvikleren vokser i takt med porteføljen, som i år rundede 100.000 kvm.
Som teknisk projektdirektør i Stensdal Group får Peter Weyhe med en fortid i Casa og NCC det overordnede ansvar for kvaliteten i ejendomsudviklerens projekter. | Foto: PR.
Som teknisk projektdirektør i Stensdal Group får Peter Weyhe med en fortid i Casa og NCC det overordnede ansvar for kvaliteten i ejendomsudviklerens projekter. | Foto: PR.

Stensdal Group har ansat Peter Weyhe som teknisk projektdirektør, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som seniorprojektmanager hos Casa og har tidligere været en årrække i NCC. Hos Stensdal Group vil Peter Weyhe have det overordnede ansvar for kvaliteten i ejendomsudviklerens projekter.

Stensdal Group, der er ejet af Søren Stensdal og har base i Rødovre, har inden for det sidste år erhvervet ejendomme på tilsammen 40.000 kvm, hvilket har bragt virksomhedens samlede portefølje op på over 100.000 kvm.

Ifølge Stensdal Group er udviklingen af det nye byområde Favrholm i Hillerød ejendomsselskabets hidtil største projekt. Her skal der opføres boliger, erhverv og detail på i alt ca. 145.000 kvm mellem det nye supersygehus og den nye S-togsstation i den nordsjællandske by. Peter Weyhe får ansvaret for udvikling og igangsætning af projekterne i forbindelse med den opgave, fremgår det.

Ud over Peter Weyhe har Stensdal Group ansat Steen Abildkvist som ejendomsassistent og Marilyn Gyldenløve som regnskabsassistent.

"Vi styrker helt centrale dele af vores organisation, og jeg byder Peter, Marilyn og Steen varmt velkommen til teamet," siger Søren Stensdal, adm. direktør i Stensdal Group, i meddelelsen.

Stensdal Group køber ejendom i Brøndby og runder milepæl

Stensdal Group køber industribygning for et tocifret millionbeløb og planlægger nybyggeri

Navnestrid sender feriecenter i minus

Stensdal Group mere end fordobler resultatet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Photo: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb